Årskortet

Fordele ved dit årskort 2020

Årskortet gælder i 12 måneder fra købet - men i Knuthenborg Safaripark kun på åbningsdage mellem april og oktober. Kortet gælder ikke ved eventuel vinteråben i safariparken november til februar.

Årskortet betaler sig allerede ind ved 2. besøg!
Med et årskort til Knuthenborg Safaripark får du mange fordele og gode rabatter:

 • Gratis adgang til Knuthenborg Safaripark
 • Kan bruges flere gange pr. dag
 • Gyldigt 365 dage fra udstedelsesdatoen (med undtagelse af en eventuel vintersæson)
 • 10% rabat på mad, drikkevarer, is, slik, souvenirs mv. i Knuthenborg Safaripark
 • 10-15% rabat på entré til attraktioner, der er medlemmer af DAZA 
 • 50% rabat på entré til Den Blå Planet
 • 50% rabat på entré til Universe
 • 50% rabat på entré til Bonbon Land
 • 50% rabat på entré til Sommerland Sjælland
 • 50% rabat på entré til Randers Regnskov
 • 50% rabat på entré til Egeskov Slot
 • 25% rabat på entré til Ree Park

Årskortfordele hos vores samarbejdspartnere kræver forevisning af plastkortet. Fordelene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for ændringer i rabataftaler og vilkår.

Gå til webshoppen >

Hav et billede klar inden køb
Billedet printes på kortet uden forudgående godkendelse, så det er vigtigt at det er et tydeligt portrætbillede. Ellers risikerer du at det afvises i porten, og et nyt kort må så bestilles mod gebyr.

Nem genbestilling af mistet kort eller kopi af kort
Årskort købt i 2017 eller senere kan genbestilles online (mod gebyr) hvis du mister det. Det gøres via Mit Knuthenborg. Brug dit login eller bestil engangslink. Klik på din ordre og ud for det aktuelle kort klikker du på "mistet kort". På samme måde kan du også bestille et ekstra kort, f.eks. hvis både mor og far skal have en kopi af barnets årskort. Ved genbestilling får du et kort, som er 100% identisk med det gamle. Dvs. at udløbsdatoen ikke ændres, og du kan ikke fået et andet billede eller navn påført. Har du bestilt kort i webshoppen, men uploadet et foto som ikke er tydeligt nok eller er taget på for lang afstand, kan kortet blive inddraget i porten. I Informationen kan du så få taget et nyt foto og et nyt kort vil blive bestilt. Prisen er den samme som ved mistet kort/ekstra kort.

Forny inden udløb og spar penge!
Har du købt dit kort i 2017 eller senere, kan du (mod gebyr) forny dit årskort ved at gå ind på Mit Knuthenborg. Har du indtastet et mobilnummer ved den oprindelige bestilling, vil du modtage en sms 14 dage før kortets udløb. Fornyer du inden udløb, giver vi rabat på det nye kort, hvis du skal have samme kort igen (dvs. hvis du ikke skal skifte fra årskort barn til årskort voksen). Brug dit login eller bestil engangslink. Klik på din ordre og ud for det aktuelle kort klikker du på "Forny". Du har mulighed for at uploade et nyt billede (billedet skal altid være vellignende) men data er låst. Bemærk: kortet er altid gyldigt 365 dage fra fornyelse. Fornyer du f.eks. 5 dage før udløb, vil det nye kort stadig kun være gyldigt 365 dage frem - ikke 370 dage.

Adgang til Knuthenborg Safaripark med det samme!
Du vil modtage en mail med kvittering og billet indenfor ca. 10 minutter. Billetten giver dig fuld adgang til safariparken på lige fod med plastkortet. Du modtager så selve plastkortet ca. 14 dage efter bestilling. 

Se priser på årskort >

Se betingelser >

Gå til webshoppen >

Scroll for at se mere