Danmarks fedeste familierutsjebane åbner 25. maj!

Danmarks fedeste familierutsjebane åbner 25. maj!

25. maj åbner familierutsjebanen Kampala Express.

Investeringen er en af mange kommende nyheder i et ambitiøst mål om at blive den bedste attraktion i regionen med pragtfulde oplevelser til alle. Årets nyhed vil blive markeret med en særlig åbning klokken 11.30, og Knuthenborg Safariparks gæster vil kunne prøve rutsjebanen fra klokken 12.

Du kan i forvejen prøve kræfter med den afrikanske vulkan Kilimanjaro samt få en vild og våd bådtur i Congo Splash. Fremover kan du og hele din familie så fortsætte den afrikanske oplevelse og hoppe ombord på Danmarks fedeste familierutsjebane - toget Kampala Express i Knuthenborg Safaripark.

Den 100 meter lange og 6 meter høje rutsjebane er endnu en af de seneste års millionsinvesteringer fra safariparkens side, hvor målet er at give gæster i alle aldre unikke dyreoplevelser samt en masse muligheder for sjov og leg til børnefamilierne. 

KØB ÅRSKORT HER

Ifølge ejer og direktør Christoffer Knuth er det netop i det mål, man skal finde årsagen til, at valget faldt på Kampala Express.

“Vi ønsker at fortælle vores gæster, at de både kan få fantastiske dyreoplevelser samt en masse timers sjov og leg i Limpopoland. Kampala Express er en virkelig fed tilføjelse til det sidstnævnte, især fordi næsten alle kan hoppe ombord på toget,” siger en begejstret Christoffer Knuth om rutsjebanen, hvor børn ned til tre år kan være med. 

Mere på vej
Selvom Kampala Express er årets helt store nyhed, er der også en række andre store nyheder og tiltag på vej, fortæller direktøren. Et af tiltagene er, at Knuthenborg i år udvider med hele otte indgange i stedet for fire, så der bliver lettere adgang til safariparken i højsæsonen. De resterende nyheder er Christoffer Knuth ikke helt klar til at røbe endnu. 

“Men de indgår i vores høje ambitioner om hele tiden at forbedre oplevelsen blandt vores gæster på alle fronter. Det kræver store nyheder som Kampala Express, men det kræver også mere end det,” siger Christoffer Knuth, der har som målsætning, at Knuthenborg Safaripark skal blive regionens bedste attraktion.

Fakta om Kampala Express
En familierutsjebane, hvor børn helt ned til tre år kan hoppe ombord. Den kommer til at ligge ved Nordeuropas stejleste vandrutsjebane Congo Splash i Limpopoland, som er safariparkens store vand- og naturlegeplads. Kampala Express har kostet “nogle millioner.”

Fakta om Knuthenborg Safaripark
Er en unik, historisk dyrepark med omkring 1000 dyr, hvoraf størstedelen går frit rundt. Som gæst kører man typisk rundt i bil blandt dyrene, mens man nogle steder kan cykle og gå blandt dyrene. Udover de eksotiske dyr har Knuthenborg historiske bygninger fra 1864-1873 samt masser af smukke picnic-steder. De seneste år har Knuthenborg udvidet massivt med Limpopoland, som er en stor vand- og naturlegeplads. 

Scroll for at se mere