Kom til Halloween-show i Dinosaurskoven!

Kom til Halloween-show i Dinosaurskoven!

Kæmperne bliver vakt til live på Halloween, når Knuthenborg Safaripark og WWF Verdensnaturfondens PandaClub inviterer familier inden for til ’Scary Nature’ den 18. oktober. Fortidens mægtige dinosaurer og nutidens truede dyrearter vil være omdrejningspunktet, når den magiske skov i tusmørket sætter rammerne for en uforglemmelig oplevelse.

FAKTA: 
Dato: 
18. oktober 2018
Tid: 18-21
Sted: Dinosaurskoven
Pris: Inkluderet i entréen. Udklædte børn 3-11 år har gratis entré. PandaClub-medlemmer kan gratis tage 3 familiemedlemmer (ankomst i samme bil) med fra klokken 12 på dagen.
Varighed: Showet kører 4 gange i timen mellem 18-21
Porten lukker klokken 18: Bemærk, at du skal være ankommet til safariparken før klokken 18 for at deltage i arrangementet.

Inde i den magiske skov rasler det i buskene. Tunge fodtrin forfølger dig i hælene. Et tungt åndedræt fugter dig i nakken. De er helt tæt på… Tør du mon at se dig tilbage? Halloween handler om at fejre de døde, men på denne Halloween bliver nogle af de mægtigste væsener, der nogensinde har levet på Jorden, bragt til live. På en rute gennem vores Scary Nature vil du stå ansigt til ansigt med dinosaurerne, som slet ikke er så forskellige fra de dyr, vi kender i dag.

SE OGSÅ: UDKLÆDTE BØRN GRATIS ADGANG TIL HALLOWEEN I EFTERÅRSFERIEN + SE PROGRAM

Allosaurus og T-rex, to af de mest velkendte dinosaurer, var dengang i toppen af fødekæden.  Det samme gælder for tigeren, der er i toppen af fødekæden i skovøkosystemet. Triceratops kan sammenlignes med vor tids næsehorn. Begge arter er udstyret med horn til at beskytte sig med, fire kraftige og tunge ben, en spids mund, og så lever de begge af planter.

Den største masseudryddelse siden dinosaurerne uddøde

De seneste år har bestanden af flere vilde dyrearter gennemgået en skræmmende udvikling. Tigeren har været i hastig tilbagegang, og det samme gør sig gældende for næsehornet. I 2016 blev der dræbt 1.054 næsehorn, mens der er på verdensplan kun er omkring 30.000 tilbage. Tilbagegangen skyldes håbet om, at næsehornets horn har helbredende effekter, når det indtages som medicin.

KØB NU: BILLETTER MED ONLINE RABAT

I dag bestemmer mennesket i høj grad hvilke dyrearter, der får lov til at overleve, og hvilke der ikke gør. Krybskytter dræber vilde ikoniske arter, levesteder bliver overtaget og dyrene efterlades uden et hjem. Sidst men ikke mindst ændrer vi klimaet i en højere hastighed end nogensinde før. Studier viser, at vi er på vej ind i den største masseudryddelse siden dinosaurerne uddøde. En masseudryddelse der er et resultat af menneskets grove og ubetænksomme handlinger samt store forbrug.  

Gitte Hemmingsen, der er leder af WWF’s PandaClub, glæder sig derfor meget til at sætte fokus på den skræmmende udvikling:

”Vi befinder os lige nu i en af historiens største masseudryddelser, som vil efterlade et kæmpe hul i Jordens økosystem, hvis den får lov til at fortsætte. Vi kan stadig nå at forhindre en stor del af skaden, men det betyder, at vi skal handle nu. Derfor glæder jeg mig meget til at sætte fokus på vores Scary Nature gennem spændende fortællinger, der bærer præg af en Halloween-stemning,” siger Gitte Hemmingsen, leder af WWF’s PandaClub.

Knuthenborg Safaripark glæder sig også til at sætte fokus på den vigtige problemstilling i deres nye område, Dinosaurskoven, samt byde gæster inden for til en anderledes og lærerig Halloween.

”Vi glæder os til Scary Nature-showet, fordi det sætter fokus på den dyreverden, vi har i dag, med den dyreverden, der var en gang. Dinosaurskoven kommer til at danne en helt unik ramme for vores naturs meget store udfordringer, som vi skal løse,” siger Christoffer Knuth, ejer og direktør i Knuthenborg Safaripark

PRAKTISKE OPLYSNINGER:

  • Limpopoland er åben for leg og en tur i Kampala Express 18-21
  • Madstederne Mombasa og Kisumo Burger i Limpopoland samt grill i Dinosaurskoven holder åben 18-21
  • Fra klokken 18 skal østudgangen (ved Ulveskoven) benyttes, når man forlader parken
  • Vær venligst opmærksom på, at I både kan parkere i Limpopoland, på Elefantmarken og Dinosaurskovens parkering. Al parkering er i gåafstand fra showet i Dinosaurskoven. 
Scroll and see more