Junglerun: Sjov for hele familien

Junglerun: Sjov for hele familien

JUNGLERUN er for ALLE.

Tag med til Junglerun, der vil være Danmarks sjoveste familieforhindringsløb! Løbet finder sted i Knuthenborg Safaripark den 11. august klokken 10-15. 

I løber som et hold: En voksen og et barn (5-12 år). I kommer undervejs på ruten gennem 15 samarbejdsøvelser og forhindringer, som I skal klare sammen. Ruten er ca. 4 km og vil føre jer gennem en masse flot natur. Den perfekte aktivitet, hvis I vil være aktive sammen som Familie. 

Start/mål er tæt ved Limpopoland. Limpopoland er et dejligt område i parken med toiletfaciliteter, spisesteder og en stor naturlegeplads. Det er et løb, hvor det er oplagt at tage familien med. Samme dag kan I tage på safari i Knuthenborg Safaripark, hvor I kan se mere end 1000 vilde dyr, vilde dinosaurer og prøve Europas stejleste vandrutsjebane!

Prisen for at deltage i løbet er 235 kr for et hold med et barn og en voksen (early bird) efter nytår er prisen 275 kr for et hold. Indgangsbilletten giver kun adgang til løberne. Hvis I har andre med i bilen kommer de ind til gruppepris, hvilket svarer til 210 kr for voksne og 120 kr for børn. 

KØB BILLETTER VIA BILLETTO HER.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@junglerun.dk, hvis du har spørgsmål. Du kan også følge med på www.junglerun.dk.

Scroll and see more