Dyrepasser søges til barselsvikariat pr. 1 marts 2020

Dyrepasser søges til barselsvikariat pr. 1 marts 2020

Dyrepasser til barselvikariat pr. 1. marts 2020

Knuthenborg Safaripark søger en dyrepasser på fuld tid, gerne med erfaring, men især med lyst til at passe primater, bison, elge, lamaer, ponyer, ulve samt tiger, emu og kænguruer m.m. Du har ligeledes interesse i træning af dyr og har en moderne tilgang til pasning af og formidling omkring dyrene.

Fokus på naturlige dyreliv

Knuthenborg Safaripark er en 440 Ha stor dyrepark med arter fra hele verden, hvor vi lægger vægt på store dyreflokke i store anlæg, hvor vores dyr har gode muligheder for at udvise naturlig adfærd.

Vi tager aktivt del i både DAZA´s og EAZA´s forvaltningsplaner og avlssamarbejde.

Knuthenborg som arbejdsplads

Knuthenborg Safaripark er en moderne arbejdsplads i udvikling, og med en fastlagt master-strategi forventer vi, at denne udvikling vil fortsætte fremadrettet. Som vikar i dyreafdelingen vil du være med til at sætte dit præg på afdelingens udvikling, der årligt sikrer ekstraordinære oplevelser for omkring 325.000 besøgende.

Dyreafdelingens 8 faste engagerede og fagligt stærke dyrepassere er inddelt i fire makkerpar, og du skal som vikar indgå i et af disse makkerpar. To af disse makkerpar danner søsterruter til hinanden, hvor faglig sparring og tæt samarbejde er nøgleord.

Lidt om dig

Knuthenborg Safaripark søger en dyrepasser, der kan samarbejde engageret og konstruktivt med sine kolleger i hele dyreafdelingen, der yderligere tæller en zoolog, en projektleder og en elev, samt med medarbejdere fra andre afdelinger, især formidlingsafdelingen.  

Du vægter dyrevelfærd, fællesskab, samarbejde og holdånd, er service-minded, fleksibel og samtidig vægter vi høj faglighed og en positiv og rummelig indstilling højt.

Til at besætte stillingen søges en faglært dyrepasser med speciale i zoo-dyr, med kørekort til minimum almindelig bil, gerne med gode engelsk- og evt. tyskkundskaber.

Mere om stillingen

Der arbejdes gennemsnitligt 37 timer om ugen, men det kan variere henover året. Der er weekend vagter hver anden weekend. Aflønning og vilkår er ifølge jordbrugsoverenskomsten mellem 3F og GLS-A.

Tiltrædelse 1. marts 2020.

 

Yderligere oplysninger fås hos

Zoolog Rasmus Nielsen på telefon: 40 90 34 09

Ansøgning

Ansøgning (max. 1 A4-side), vedlagt C.V., samt billede

 og andet relevant materiale mailes til: 

Job@knuthenborg.dk

Emnefelt: Dyrepasser

Ansøgningsfrist:  1 januar 2020

Samtaler afholdes i uge 4

Ansøgere, der ikke er faglærte dyrepassere med speciale i zoo-dyr, vil ikke komme i betragtning.

Har du ikke modtaget svar fra os inden uge 5, er du ikke kommet i betragtning til stillingen.

Scroll for at se mere