Emu

Ikke en struds

I Australien vandrer emuen bestandigt rundt efter frisk græs, orme og larver – alt efter hvor det senest har regnet. Almindeligvis bevæger den sig roligt omkring, men er der fare på færde, kan den nemt løbe op til 50 km/t. Den har tre tæer og er ikke i familie med den afrikanske struds. 

Fakta

Vægt:
55
kg
Unger:
5-15
stk
Drægtighed:
56
dage
Alder:
10-14
år

Geografi

Hvor i verden?

Australien

Hvor i Knuthenborg?

Dinosaurskoven

Scroll for at se mere