Tag et græskar med og vind en lemurfodring!

Tag et græskar med og vind en lemurfodring!

Vær med til at pynte safariparken op og deltag i konkurrencen om en lemurfodring i for hele familien!

I efterårsferien (13-21. oktober) pynter vi safariparken til hyggelig Halloween-uhygge for hele familien. Her kan du hjælpe os med at pynte op ved at tage et udskåret græskar med, eller ved at tage et græskar med hjemmefra, som du kan skære til i Limpopoland. Som tak får du et lod i konkurrencen om en lemurfodring for hele familien i sæson 2019!

SE OGSÅ: UDKLÆDTE BØRN KOMMER GRATIS IND I EFTERÅRSFERIEN + SÆRLIGT HALLOWEEN-PROGRAM

Når du får udleveret dit lod efter du har vist vores personale dit flotte værk, bestemmer du selv, om du vil placere dit græskar i Abeskoven, Limpopoland, foran gederne eller i Dinosaurskoven! 

  • HVAD: TAG ET UDSKÅRET GRÆSKAR MED OG VIND EN LEMURFODRING
  • HVORNÅR: 13-21. OKTOBER 2018
  • HVOR: ABESKOVEN, LIMPOPOLAND, GEDERNE, DINOSAURSKOVEN
  • HVORDAN: Få et lod udleveret i kioskerne eller informationen ved at fremvise dit fine græskar. Herefter kan du vælge et af ovenstående steder at pynte op med dit græskar.
  • PRÆMIE: Vi udlodder én lemurfodring for op til 5 personer i sæson 2019 til én heldig vinder. Vi udtrækker tilfældigt vinderen lige efter efterårsferien blandt alle, der har haft et udskåret græskar med og udfyldt en græskarslip. Vinderen får direkte besked.

SE OGSÅ: INKLUDERET I ENTREEN: PANDACLUB AFHOLDER UHYGGELIGT SHOW I DINOSAURSKOVEN

VIND ET FAMILIEKORT:
Hvor meget vejer græskarret? Gæt med i Limpopoland! Vi trækker en vinder af et Familiekort blandt alle bud, vi modtager i efterårsferien!

Scroll and see more