Formidler (sæson)

 

Vi søger dygtige folk til formidlingsafdelingen
Formidleren er en meget vigtig del af gæstens oplevelse og er vores ansigt udadtil. Derfor lægger vi vægt på, at du har udstråling og altid møder vores gæster med et smil. Du vil komme til at formidle naturvidenskab på mange niveauer, f.eks. via undervisning, speaks ved fodringer og som guide. Formidlerjobbet er et studie- og sæsonjob, som kræver relevant baggrund (f.eks. at du læser biologi eller til lærer) eller erfaring. Pga. omfattende oplæring forventer vi desuden at formidlerne har mulighed for at være her flere sæsoner i træk.

Vi hjælper dig
Vi hjælper dig med at få den nødvendige viden, men det er vigtigt, at du har biologisk forståelse og taler flydende engelsk og meget gerne også tysk (ikke et krav). Desuden skal du have kørekort til alm. bil, og det er en stor fordel, hvis du også har adgang til bil.

Er du klar til et helt unikt sæsonjob?
Vi kan tilbyde et meget attraktivt job med store oplevelser og masser af ansvar. Mængden af vagter vil variere mellem ca. en til fem pr. uge i april-oktober afhængigt af efterspørgslen på vores oplevelser.

Ansøgning
Søg sæsonjobbet her!
 
Spørgsmål til stillingen
Kontakt Kirstine G. Hansen på skoletjeneste@knuthenborg.dk / 54 78 80 89

Venligst bemærk: Hvis du sender os en ansøgning via mail, accepterer du vores persondatapolitik.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Scroll and see more