Transport

Få rejsen med rabat eller helt gratis!

Undervisning: Gratis bustransport for skoler/institutioner i Lolland, Guldborgsund og Vordingborg
Ligger skolen/institutionen i Lolland, Guldborgsund eller Vordingborg kommune, har I mulighed for at søge om gratis transport, når I booker et undervisningsforløb i Knuthenborg Safaripark.Vi er med i Kulturtjenesten, som adminstrerer puljer til transport i forbindelse med undervisning. Læs mere hos Kulturtjenesten/gratis transport.

Lejrskoler: Gratis togtransport
DSB tilbyder gratis skolerejser til elever og lærere som skal til og fra lejrskoler. For at få fribefordring skal opholdet strække sig over mindst 3 skoledage og inkludere min. 2 overnatninger. Skolerejsen skal bestilles min. 10 uger før afrejsen. Læs mere om DSB gratis skolerejser.

Kontakt DSB
Tlf. 24 68 91 57 i tidsrummet 10-12
Mail: skole@dsb.dk

Lokale busplaner
Find information om den lokale bus linie 722 mellem Maribo og Knuthenborg.

Husk ved påstigning at høre chaufføren om han standser ved Knuthenborg Allé!

OBS: Det er IKKE muligt at benytte den nordlige port (Bandholmporten, port 2) til indgang. Ikke alle buschauffører ved dette, og kan komme til at give forkert besked. Der er 6 km fra denne port til den rigtige indgangsport (Maglemerporten (Port 1), så det er en lang gåtur, hvis I kommer med den forkerte bus!

Rabatkort til institutioner og skoler, som rejser med bus
Movia tilbyder forskellige rabatkort til skoler samt både offentlige og private institutioner. Læs mere om de forskellige muligheder for rabat på transport hos Movia.

Scroll and see more