Kulturtjenesten

Banebrydende netværk!

Knuthenborg Safaripark samarbejder med Kulturtjenesten. Kulturtjenesten er en forening hvis formål er aktivt at fremme og udvikle samarbejde mellem dagtilbud, skole og kultur for herigennem at styrke børne- og ungekulturen i de tre kommuner, Lolland, Guldborgsund og Vordingborg.

Formidling
På Kulturtjenestens website og i Kulturtjenestens kataloger kan man finde information om kultur- og undervisningstilbud fra en lang række lokale aktører - heriblandt Knuthenborg Safaripark, samt kulturtilbud der udvikles i kultur- og fritidsforvaltningerne i de tre kommuner.

Vision
Kulturtjenestens tilbud er målrettet aldersgrupper og klassetrin. Kulturtjenestens vision er, at alle børn og unge skal deltage i kulturtilbud af høj kvalitet og at alle kunst- og kulturformer inddrages. Vi ønsker at være med til at skabe læring og oplevelser for børn og unge som styrker både faglige, kulturelle og æstetiske kompetencer hos det enkelte barn/den unge.

Netværk og udvikling
Kulturtjenesten bygget på et stærkt netværk af kulturaktører, lærere og pædagoger, som har til fælles at styrke og udvikle børne- og ungekulturen i Lolland Guldborgsund og Vordingborg kommuner. 

Læs mere om Kulturtjenesten.

Scroll and see more