To faglærte dyrepassere

 

 

To faglærte dyrepassere søges til faststilling pr. 1. maj

Vil du passe elefanter og andre spændende dyr?

Knuthenborg Safaripark søger to dyrepassere der skal indgå i et team sammen med parkens øvrige medarbejdere. Parkens dyrebestand består af elefanter, næsehorn, strudsefugle, geder, æsler samt afrikanske og asiatiske hov- og klovdyr som giraffer, zebraer, forskellige antiloper, primater m.m.

Fokus på naturlige dyreliv

Knuthenborg Safaripark er en 440 Ha stor dyrepark med arter fra hele verden. Vi lægger vægt på store dyreflokke i naturlige anlæg, hvor vores dyr har gode muligheder for at udvise naturlig adfærd.

Vi tager aktivt del i både DAZA´s og EAZA´s forvaltningsplaner og avlssamarbejde.

Knuthenborg som arbejdsplads

Knuthenborg Safaripark er en moderne arbejdsplads i udvikling, og med en fastlagt master-strategi forventer vi, at denne udvikling vil fortsætte fremadrettet. Som fast dyrepasser i dyreafdelingen vil du være med til at sætte dit præg på afdelingens udvikling, der årligt sikrer ekstraordinære oplevelser for omkring 325.000 besøgende.

Dyreafdelingen består pt. af 8 faste og engagerede, samt fagligt stærke dyrepassere. Disse er inddelt i fire makkerpar og der vil efter elefanternes ankomst til Knuthenborg blive dannet et nyt og femte makkerpar, hvor faglig sparring og tæt samarbejde imellem disse makkerpar er nøgleord. Dyreafdelingen tæller yderligere en zoolog, en projektleder, samt en dyrepasser elev, som samarbejder tæt med øvrige medarbejdere fra andre afdelinger, især formidlingsafdelingen.

Lidt om dig

Du er en person der kan samarbejde engageret og konstruktivt med dine kolleger i hele dyreafdelingen.

Du vægter dyrevelfærd, fællesskab, samarbejde og holdånd højt. Er service-minded, fleksibel og har en positiv og rummelig indstilling til jobbet. Du har ligeledes interesse i træning af dyr og har en moderne tilgang til pasning af- og formidling omkring dyr.

Erfaring med elefanter er en fordel, men ikke et krav.

Du har gerne gode engelsk- og evt. tyskkundskaber, da vi har tæt samarbejde med elefanteksperten Alan Roocroft. Alan vil i en tid være med til den daglig træning og pasning af elefanterne, i tæt samarbejde med dyrepasserne.

  

Til at besætte stillingerne søges to faglærte dyrepassere med speciale i zoo-dyr.

Det kræves at du har kørekort til bil.

 

Mere om stillingen

Der arbejdes gennemsnitligt 37 timer om ugen, med weekendvagter hver anden weekend. Der vil de første par måneder være skiftende arbejdsplads imellem Cirkus Arena i Slagelse og Knuthenborg safaripark. Vi forventer det nye elefantanlæg står færdigt i juni måned og påtænker at flytte elefanter hurtigst muligt derefter.

 

Aflønning og vilkår er ifølge jordbrugsoverenskomsten mellem 3F og GLS-A.

Tiltrædelse 1. maj 2020.

Yderligere oplysninger fås hos

Projektleder Anita Haupt Holm på: ahh@knuthenborg.dk

Ansøgning

Ansøgning (max. 1 A4-side), vedlagt C.V., samt billede

 og andet relevant materiale mailes til: 

ahh@knuthenborg.dk

Emnefelt: Dyrepasser

Ansøgningsfrist: 2. marts 2020

Samtaler afholdes d. 11.-12. marts

Ansøgere, der ikke er faglærte dyrepassere med speciale i zoo-dyr, vil ikke komme i betragtning.

Har du ikke modtaget svar fra os inden uge 11, er du ikke kommet i betragtning til stillingen.

 

 

Scroll for at se mere