Familiekortet

Invitér 4 andre med på safari - hver dag!

Fakta om Familiekortet 2020:
(Sælges kun i begrænset periode - og kun online. Begrænset antal!)

Fordele for kortindehaveren:

  • Gratis adgang for dig og op til 4 andre personer i bilen (alle skal køre i samme bil)
  • Adgang til særlige events (kan kræve køb af billet)

Vi arbejder på at opdatere med flere fordele løbende.

Hav et billede klar inden køb
Billedet printes på kortet uden forudgående godkendelse, så det er vigtigt at det er et tydeligt portrætbillede. Ellers risikerer du at det afvises i porten, og et nyt kort må så bestilles mod gebyr.

Vigtigt om køb i webshoppen:
Du vil modtage en mail med kvittering og billet indenfor ca. 10 minutter. Billetten giver dig fuld adgang til safariparken på lige fod med plastkortet. Du modtager så selve plastkortet ca. 14 dage efter bestilling.

Nem genbestilling af mistet kort eller kopi af kort
Familiekort kan genbestilles online (mod gebyr) hvis du mister det. Det gøres via Mit Knuthenborg. Brug dit login eller bestil engangslink. Klik på din ordre og ud for det aktuelle kort klikker du på "mistet kort". På samme måde kan du også bestille et ekstra kort, f.eks. hvis både mor og far skal have en kopi af barnets familiekort. Ved genbestilling får du et kort, som er 100% identisk med det gamle. Dvs. at udløbsdatoen ikke ændres, og du kan ikke fået et andet billede eller navn påført. Har du bestilt kort i webshoppen, men uploadet et foto som ikke er tydeligt nok eller er taget på for lang afstand, kan kortet blive inddraget i porten. I Informationen kan du så få taget et nyt foto og et nyt kort vil blive bestilt. Prisen er den samme som ved mistet kort/ekstra kort.

Det er ikke muligt at forny et familiekort via Mit Knuthenborg.

Se betingelser for Familiekort >

Forbehold for ændringer i vilkår.

Scroll for at se mere