Job: Dyrepasser i Knuthenborg Safaripark

Job: Dyrepasser i Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark er en helt unik dyrepark i rivende udvikling.

Hvis du vil være en del af flokken i Knuthenborg Safaripark, har vi lige nu en ledig stilling i vores team af dyrepassere. Perioden går fra 1. april – 20. oktober. Der er mulighed for forlængelse af ansættelsen.

Om dig:
Du er faglært dyrepasser med speciale i zoo-dyr, og du har meget gerne erfaring med pasning af store pattedyr (herunder antiloper og næsehorn). Vi vægter dine menneskelige kvalifikationer højt. Når du beskriver dig selv, er det gerne med følgende ord: Empatisk, stærk teamplayer, struktureret, effektiv, udadvendt, en god formidler. Du er også både fleksibel, løsningsorienteret, målrettet og ansvarsbevidst.

Om Knuthenborg Safaripark:
Knuthenborg Safaripark har årligt 325.000 besøgende, og i år fejrer vi 50-års jubilæum. Safariparken består af hundredevis af vilde dyr som primært lever i større flokke og går i store, åbne anlæg. Derfor kan vi præsentere dyr på både åbne sletter og i tæt skov. Aber, antiloper, tigre, næsehorn og ulve.

Vi har Limpopoland – et afrikansk inspireret legeland med rutsjebaner, vandlegeplads og meget mere. Sidste år byggede vi en helt unik dinosaur-oplevelse i en 200 år gammel skov af thuja- og sequoia-træer magen til de, som dinosaurerne oprindeligt levede i. Om kort tid kommer verdens største dinosaur til parken og i år åbner også overnatning i originale afrikanske safari-telte.

Har du spørgsmål til jobbet kan du skrive til chefzoolog Rasmus Nielsen på rn@knuthenborg.dk. Jobbet søges med et CV, skriftlig ansøgning og gerne også anbefalinger til Rasmus Nielsen på førnævnte mail.

Ansøgningsfristen er d. 17. marts, men vi kalder ansøgere til interview løbende, så vent ikke til sidste dag.    

Vi glæder os til at høre fra dig!

Scroll for at se mere