Job: Kommunikationschef i Knuthenborg Safaripark

Job: Kommunikationschef i Knuthenborg Safaripark

Er du en dygtig content creator, der elsker at formidle historier på sociale medier? Kan du finde gode historier til pressen? Og kan du markedsføre store oplevelser i Knuthenborg Safaripark, som kan skabe aktivitet? Så har vi jobbet, der både udvikler dine kompetencer fagligt og personligt.

Vi leder efter personlighed, energi og ambitioner, frem for mange års erfaring. Du får en flot titel – ”Kommunikationschef” – men betragt det som en tillidserklæring og ikke en forventning om, at du har en lang karriere bag dig.

Knuthenborg Safaripark er en helt unik dyrepark i rivende udvikling.

Vores fortælling handler om vilde dyr, klodens evolution og en bæredygtig natur og vi udnytter vores store privilegie fuldt ud: Vi har både natur, leg og plads.

Derfor kan vi præsentere dyr på både åbne sletter og i tæt skov. Aber, antiloper, tigre, næsehorn og ulve. Vi har Limpopoland – et afrikansk inspireret legeland med rutsjebaner, vandlegeplads og meget mere. Sidste år byggede vi en helt unik dinosaur-oplevelse i en 200 år gammel skov af thuja- og sequoia-træer magen til de, som dinosaurerne oprindeligt levede i. Om kort tid kommer verdens største dinosaur til parken og i sidste uge åbnede vi for overnatning i originale afrikanske safari-telte.

Alt dette betyder, at besøgstallet er markant stigende og det samme er vores ambitioner for fremtiden.

Det giver næsten sig selv, at vi er en ekstremt flittig kommunikerende virksomhed. Vi har opbygget en stor skare af følgere på de sociale medier og vi poster ofte og kommunikerer i øjenhøjde med vores fans. Antallet af PR-muligheder igennem en sæson er stort og dertil har vi et marketingbudget af en rimelig størrelse.

Til at varetage denne kommunikationsopgave søger vi nu en dygtig medarbejder.

Du skal selv både skabe planerne og skabe indholdet. De primære kommunikationskanaler er vores sociale medier og det vil derfor være den erfaring, som vi vil lægge mest vægt på. Der skal fotograferes, optages videoer, skrives historier og meget mere.  Det er kun din fantasi, der sætter grænsen.

Der er mange ansatte i parken, men ikke mange i den administrative ledelse. Ånden er udpræget ”hands-on” og ingen er for fine til selv at løse de mange lavpraktiske opgaver. Vi arbejder koncentreret og med stort fokus på at få løst opgaverne og sikre fremdrift.

Vi søger en person, der først og fremmest har den rette attitude. Myreflittig, sympatisk, positiv, hurtigt opfattende og med et godt øje for både en sjov og en seriøs historie.

Du er højest sandsynligt uddannet inden for journalistik eller kommunikation, og din baggrund er måske fra en redaktion, et bureau eller en virksomhed. Jobbet er ideelt hvis du har ét eller ganske få års erfaring og et brændende drive for at vise, at du kan løfte ansvaret og opgaven. Har du dét, så står vi bag dig og løfter i flok.

Arbejdspladsen er på kontoret på Knuthenborg, men alt efter din bopæl er vi fleksible omkring arbejdstider og hjemmearbejdsdage.    

Rekrutteringsbureauet SEEKNSPEAK vil tage sig af modtagelse og sortering af ansøgere. De kandidater, som udvælges til anden runde, vil blive inviteret til at besvare nogle spørgsmål på video, som en del af processen. Alt sammen for, at vi kan finde det rette match. 

Har du spørgsmål til jobbet kan du skrive til jvi@seeknspeak.dk.

Jobbet søges med et CV og skriftlig ansøgning via dette link.

Ansøgningsfristen er d. 20. februar, men vi kalder ansøgere til interview løbende, så lad være med at vente til sidste dag.  

Scroll for at se mere