Job: Webmanager til Knuthenborg Safaripark

Job: Webmanager til Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark er en helt unik dyrepark i rivende udvikling.

Vores fortælling handler om vilde dyr, klodens evolution og en bæredygtig natur og vi udnytter vores store privilegie fuldt ud: Vi har både natur, leg og plads.

Derfor kan vi præsentere dyr på både åbne sletter og i tæt skov. Aber, antiloper, tigre, næsehorn og ulve. Vi har Limpopoland – et afrikansk inspireret legeland med rutsjebaner, vandlegeplads og meget mere. Sidste år byggede vi en helt unik dinosaur-oplevelse i en 200 år gammel skov af thuja- og sequoia-træer magen til de, som dinosaurerne oprindeligt levede i. Om kort tid kommer verdens største dinosaur til parken og i sidste uge åbnede vi for overnatning i originale afrikanske safari-telte.

Alt dette betyder, at besøgstallet er markant stigende og det samme er vores ambitioner for fremtiden.

Lidt paradoksalt så er vores historiefortælling og vores udstråling på den digitale platform ringere end virkeligheden. Produktet vi leverer til kunderne er bedre end det vi evner at portrættere på den digitale platform. Det går naturligvis ikke og derfor har vi valgt at åbne en ny stilling som Web Manager.

Din hovedopgave er vedligehold og udvikling af vores web-platform. Sikre at indholdet på siden skaber et attraktivt og kvalitetspræget indtryk af Knuthenborg Safaripark. Forstå målgrupperne og møde dem med relevant kommunikation og intuitiv navigation. Analyse af kundeadfærd på platformen og optimering derefter. Drift og udvikling af webshop hvorigennem vi sælger billetter, overnatning og i fremtiden måske også produkter. Når vi i fællesskab beslutter, at vi har optimeret alt hvad vi kan på nuværende platform, vil du også blive ansvarligt for at udvikle den næste platform.   

Vi er en lille organisation, som formår at få mange opgaver ud over rampen. Det skyldes bl.a., at vi er gode til at samarbejde. Derfor vil det være et ekstra plus hvis du også har gode forudsætninger for at give en hånd med til kommunikationschefens øvrige opgaver. Det kan være f.eks. være produktion af content til social media (og website) i form af både video, grafik og tekst, udvikling af materiale til samarbejdspartnere, eller måske hjælpe gæsterne pr. telefon. 

Vi søger en person som har nogen erfaring med tilsvarende opgave. Ikke nødvendigvis mange år, men nok til, at opgaverne er bekendte og du kan løse opgaverne selvstændigt og hurtigt. Du skal have erfaring med at arbejde i CMS, det kunne f.eks. (men ikke nødvendigvis) være Drupal, som vores nuværende site er lavet i. Sikkerhed i at arbejde med Google Analytics, viden om SEO optimering samt en god grafisk forståelse og et blik for godt design, så du kan sikre et kvalitetsudtryk på sitet. Kan du tilmed bruge Adobe pakken så noter det gerne i ansøgningen. I øvrigt skal du vide hvordan vi navigerer i forhold til GDPR. 

Vi vægter dine menneskelige kvaliteter højt. Flittig, sympatisk, positiv, hurtig opfattende og god til at samarbejde.  

Du vil referere til kommunikationschefen og arbejdspladsen er på kontoret på Knuthenborg Safaripark.

Rekrutteringsbureauet SEEKNSPEAK vil tage sig af modtagelse og sortering af ansøgere. De kandidater, som udvælges til anden runde, vil blive inviteret til at besvare nogle spørgsmål på video, som en del af processen. Alt sammen for, at vi kan finde det rette match. 

Har du spørgsmål til jobbet kan du skrive til jvi@seeknspeak.dk.

Jobbet søges med et CV og skriftlig ansøgning via dette link.

Ansøgningsfristen er d. 15. februar , men vi kalder ansøgere til interview løbende, så lad være med at vente til sidste dag.    

Scroll for at se mere