Knuthenborg Safaripark fejrer jubilæum med udvidelse af sæsonen

Knuthenborg Safaripark fejrer jubilæum med udvidelse af sæsonen

Når Knuthenborg Safaripark for 50. gang slår portene op, fejres det med en udvidelse af sæsonen. Publikum kan derfor allerede komme på besøg i påskeferien.

Et nyt kapitel er klar til at blive skrevet i Knuthenborg Safariparks traditionsrige historie, når safariparken udvider sæsonen med to uger. Portene åbner nemlig allerede lørdag den 13. april. Det er den første lørdag i skolernes påskeferie.

”Vi glæder os til at udvide med en længere sæson. Det er noget helt særligt for os at fylde 50 år, og det vil vi gerne fejre med gæsterne,” siger Christoffer Knuth.

Det var Christoffer Knuths forældre, Adam lensgreve Wilhelm Knuth og Helle Stangerup, der i 1969 åbnede Knuthenborg Safaripark.

Mange nyheder til 50-års jubilæum

En længere sæson er ikke den eneste store nyhed i 2019 for safariparken.

Blandt andet flytter en 47 meter stor langhals og en hel flok flyveøgler ind i Dinosaurskoven, der åbnede sidste år. Derudover åbner Knuthenborg Camp, der er attraktionens første satsning med overnatninger.

”Vi er inde i en rigtig positiv udvikling, og der er mere på vej til næste år,” fortæller direktør og ejer Christoffer Knuth.

Knuthenborg Safaripark åbner lørdag den 13. april 2019 klokken 10.

Billetter, familiekort og gyldige årskort gælder naturligvis fra åbningsdagen.

Scroll for at se mere