KNUTHENBORG SAFARIPARK INTRODUCERER NYT MADKONCEPT: LANDSDELENS BEDSTE BURGERE

KNUTHENBORG SAFARIPARK INTRODUCERER NYT MADKONCEPT: LANDSDELENS BEDSTE BURGERE

Når Knuthenborg Safaripark igen åbner portene, vil det være med et helt nyt madkoncept. Blandt andet kan gæsterne glæde sig til at sætte tænderne i landsdelens bedste burgere

Uden mad og drikke dur helten ikke. Derfor har Knuthenborg Safaripark i samarbejde med kokken Asmus Hamann, køkkenchef i PFA og ejer af Big A’s Diner, løftet parkens gastronomi til et nyt og højere niveau. Ambitionen er at have landsdelens bedste burgere, men det er ikke det eneste, der kommer på menuen.

”Planen har hele tiden været, at vi vil løfte vores nuværende madkoncept op i en højere liga. Vi har, så at sige, gjort vores attraktionsmad endnu mere attraktiv. Vi fokuserer på de måltider, som hidtil har appelleret mest til vores gæster og givet dem et løft opad,” fortæller direktør og ejer Christoffer Knuth.

Du kan nå det endnu: Husk at købe dit familiekort

Når du tager en bid af Knuthenborgs nye madkoncept, vil du kunne smage lækre burgere med grillet oksebøf og bacon, sprød paneret kyllingecuvette eller saftig pulled pork. 

Du skal selvfølgelig også kunne slukke tørsten, når du nyder dit måltid. Derfor kan du vælge mellem hjemmelavet icetea og limonade.

Menuen rummer meget mere end de saftige, hjemmelavede burgere og forfriskende drikkevarer. Køb den altid populære børnemenu i Mombasa Grillen, som i år bliver pakket ind i en lækker madkasse, som kan bruges igen og igen. Børnemenuen indeholder pølsehorn, pommes fritter, nuggets, grøntsager, juice og en overraskelse.

Scroll for at se mere