Maraton og bogudgivelse 1. september

Maraton og bogudgivelse 1. september

Et af Danmarks vildeste løb løber af stablen lørdag den 1. september. I samme anledning udgiver maratonkvinden Aneste Fredskov sin bog "Jeg kan, jeg vil, jeg gør det," som hun også signerer på dagen.

Knuthenborg Safaripark åbner for sjette gang op for et unikt løb blandt vores vilde dyr, og for første gang er løbet totalt udsolgt. Det sker lørdag den 1. september 2018. Parken er desuden åben som sædvanligt for øvrige gæster, der ønsker at besøge Knuthenborg Safaripark denne dag.

Løbet er arrangeret af ekstremløberen Aneste Fredskov, hvor deltagerne har kunnet vælge mellem flere forskellige distancer: Marathon og halvmarathon, men også distancerne 7, 14, 28 og 35 km. Selve ruten er 7,1 km, og der løbes efter cannonball-princippet. Vi henviser til, at løberne er opmærksomme på færistene, så man ikke kommer til skade. Alle deltagere får efter endt løb en helt særlig medalje.

Bogudgivelse på løbsdagen
Udover at løbe sit maraton nummer 667 på lørdag, så udgiver Maratonkvinden Aneste Fredskov også sin anden bog på løbsdagen. Bogen "Jeg kan, jeg vil, jeg gør det" er en fortsættelse af hendes første bog, der omhandlede året, hvor hun løb et maraton hver dag. Det er en spændende historie om livet efter 366/365 med drømme, mål, løb, kærlighed og parforhold, udfordringer og glæder. Hendes løbetur fra Næstved til Paris er selvfølgelig en del af historien.  "Jeg kan, jeg vil, jeg gør det" sælges for 269 kroner og signeres af Aneste Fredskov.

PRAKTISK: 
Dato: Lørdag den 1. september 2018
Tid: Løbet starter klokken 11:00. Løbere har adgang fra klokken 9:00
Distancer: 7, 14, 28 og 35 km. Marathon og halvmarathon
Tilskuere og andre gæster: Parken er åben for alle gæster som sædvanligt. Man er velkommen til at heppe på deltagerne eller til at benytte safariparken som normalt.

Løbet er udsolgt og der er derfor ikke længere åbent for løbstilmeldinger.

Ruten løber gennem safariparken og man vil derfor støde på vilde dyr, som baktriske kameler, undervejs. Vi husker på, at løberne skal vise hensyn til parkens øvrige besøgende, når man løber. Løbet foregår efter cannonball-princippet. Det betyder, at der ikke er nogen chip og at hver deltager selv tager sin egen tid. Alle starter deres ur samtidig ved start og uret må først stoppes, når man krydser målstregen.

Depotet er ved start/mål og passeres én gang per omgang. Depotet består af bananer, slik, saltstænger, vand og sodavand. Der er også vanddepot på ruten.

Scroll for at se mere