Nu kan du prøve Danmarks fedeste familierutsjebane!

Nu kan du prøve Danmarks fedeste familierutsjebane!

Nu kan du prøve vores nye forlystelse Kampala Express, der har plads til hele familien!

Vi vil gøre Knuthenborg Safaripark til den bedste attraktion i regionen med pragtfulde dyre- og forlystelses-oplevelser til jer alle. Den nye familierutsjebane er blot en af mange kommende nyheder for at nå vores mål. Årets nyhed hedder Kampala Express, og åbnede 25. maj. Du kan derfor prøve den på dit næste besøg i Knuthenborg Safaripark.

SPAR PÅ INDGANGEN - VI HAR ALTID ONLINE RABAT

Den 100 meter lange og hele 6 meter høje Kampala Express, hvor børn helt ned til tre år kan hoppe ombord, er endnu en af de seneste års mange nyheder i Knuthenborg Safaripark. Vores mål er, at give vores gæster i alle aldre unikke og tætte dyreoplevelser i parken samt en masse muligheder for sjov og leg i timevis til børnefamilierne i det fantastiske Limpoland.

I Limpopoland er der masser af muligheder for sjov, så hvis du bliver træt af den nye familierutsjebane kan du og familien for eksempel prøve kræfter med den afrikanske vulkan Kilimanjaro. Hvem mon kan nå toppen først? Eller hvad med en vild og våd bådtur i Congo Splash, som er Nordeuropas stejleste vandrutsjebane?

Mere på vej

Selvom Kampala Express er årets helt store nyhed, er der også en række andre store nyheder og tiltag på vej. Et af de mere praktiske er, at Knuthenborg Safaripark i år udvider med hele otte indgange i stedet for fire, så det bliver lettere og hurtigere for dig at få adgang til safariparken i højsæsonen.

Vi tør næsten garantere at du får en uforglemmelig og vild oplevelse.

Vi glæder os helt vildt til at se dig.

ADGANGSKRAV:

  • Børn 3-6 år minimum 100 cm - og kun ifølge med voksen
  • Børn fra 7 år minimum 125 cm - må gerne prøve alene
  • Forlystelsen er gratis at prøve, når man er i Knuthenborg Safaripark
  • OBS: For at prøve Kampala Express, skal du være i stand til at forlade forlystelsen via en stige i nødstilfælde.
Scroll for at se mere