Nyhed 2019: Sov med familien blandt vilde dyr

Nyhed 2019: Sov med familien blandt vilde dyr

Knuthenborg Safaripark udvider fra at være en dagsoplevelse til fremover at være et resort, hvor man kan sove tæt på eksotiske dyr. Udvidelsen sker på baggrund af meget høj vækst i besøgstallet.

De mere end 250.000 årligt besøgende i den historiske safaripark på Lolland får fra næste år muligheden for at overnatte i særlige savannetelte, der vil befinde sig to meter over jorden og helt tæt på vilde dyr som zebraer, giraffer og næsehorn.

”Det er et enormt skridt for os, at vi nu udvikler os fra at være en dagsoplevelse til et decideret resort. Vi er vildt spændte på modtagelsen af savanneteltene. De er simple, så det er et fravalg af den traditionelle luksus, men i stedet luksus i form af en tæt naturoplevelse,” fortæller safariparkens ejer Christoffer Knuth.

KØB DINE DAGSBILLETTER MED 10 % ONLINE RABAT HER

Safariparken har de seneste år udvidet med forlystelser, natur- og vandlegeplads samt safariparkens seneste og til dato største investering i form af at 30.000 m2 stort område med animatroniske dinosaurer.

”Dinosaurskoven har gjort, at vi føler os klar til at udvide med overnatningsmuligheder. Dels fordi publikum har taget så godt imod den, men også fordi vi kan se, at besøget i safariparken sagtens kan strække sig over to dage,” siger Christoffer Knuth og uddyber:

”Faktisk har vi inden højsæsonens start øget besøgstallet langt mere, end vi havde turdet drømme om for hele året, og derfor giver det os muligheden for at tage dette seriøse skridt videre.”

SE VIDEO AF OVERNATNING I SAVANNETELTENE HER

Det har været en klar strategi fra attraktionens side at hæve besøgstallet år for år for at skabe en solid vækst. Får de nye overnatningsmuligheder den forventede modtagelse i 2019, vil man begynde realiseringen af regeringens kystprojekt.

Stærk turisme i vandkantsdanmark

Lolland-Falster står i forvejen for en tredjedel af overnatningerne i Region Sjælland. Og ifølge Lollands borgmester, er det kun en fordel, at overnatningsmulighederne udvides yderligere.

”Vi er meget stolte af vores turisme på Lolland, hvor eksempelvis sommerhusene i forvejen er fuldt belagt i højsæsonen. Ved at udvide med flere muligheder og ovenikøbet en så unik mulighed som denne, vil det kunne skabe flere arbejdspladser og være til gavn for området,” mener Holger Schou Rasmussen, borgmester i Lolland Kommune.

Safariparkens ejer kan også nikke genkendende til den øgede efterspørgsel på overnatningsmuligheder for området.

”Vi har oplevet en stigende efterspørgsel på overnatninger for private i safariparken, og det er vi rigtig stolte over at kunne imødekomme fra næste år,” siger Christoffer Knuth.

Knuthenborg Safaripark forventer, at savanneteltene vil være klar til de første gæster i løbet af foråret 2019. Herefter vil man årligt udvide med overnatningsmulighederne i regeringens kystprojekt, indtil de i alt 200 overnatningsmuligheder er helt realiseret inden for de næste par år.

Fakta om projektet:

  • Savanneteltene kan huse 3-5 personer
  • Savanneteltene hviler på pæle to meter over jorden
  • Der forventes 3000 overnatninger i 2019, hvilket løbende vil stige til over 50.000 overnatninger
  • Mulighed for booking meldes ud ultimo 2018
  • Prisen på overnatningen fastlægges inden for de kommende måneder, men forventes at blive overkommelig
Scroll for at se mere