Nyhed: Safariparken har fået sin egen øl

Nyhed: Safariparken har fået sin egen øl

Knuthenborg Safaripark og Krenkerup Bryggeri har indgået samarbejde, så du kan nyde en kvalitetsøl på dit næste besøg

Knuthenborg Safaripark har i år skruet op for det gastronomiske blus og introduceret Kisumo Burgers - landsdelens bedste burgere. Og nu kan du altså også nyde en kvalitetsøl fra Krenkerup Bryggeri til dit måltid - eller for hyggens skyld.

Det lokale Krenkerup Bryggeri er kendt for deres komprosmisløse kvalitet. De dyrker og høster deres eget korn, mens øllene bliver brygget og tappet på godset. Ingredienserne består af vand, malt, humle, gær - og intet andet!

"Vi ønskede at satse på en lokal øl, der kunne være med til at højne den gastronomiske oplevelse for vores gæster," fortæller direktør Christoffer Knuth om øllene.

Krenkerup Bryggeri er også spændte på at være med til at gøre oplevelsen hos Knuthenborg Safaripark endnu bedre.

"Vi er rigtig glade for at være en del af Knuthenborgs satsning på lokale fødevarer af høj kvalitet," fortæller Louise Berling Bruun, kommunikationsansvarlig hos Krenkerup Bryggeri.

Tre forskellige varianter

Uanset om du er til classic, pilsner eller stout, kan du slukke tørsten i en Knuthenborg Safaripark-øl. De tre forskellige varianter kommer desuden i to forskellige størrelser, og du kan købe dem i Limpopoland.

Alle øllene i Knuthenborg Safaripark kommer med et smukt label, der repræsenterer parkens natur og mange dyr. 

Her kan du læse lidt mere om de tre øl, du kan glæde dig til:

Stout:
Stout er den perfekte deleøl, hyggeøllen til både hende og ham. Smagen af de rene råvarer som kaffe og lakrids samt lækker karamelsødme tiltaler begge køn. Krenkerup Bryggeris Stout er blød og fyldig og imponerer med et fint mørkt skum. Den imødekommende smag og udseendet gør den perfekt til middagsbordet – også i flere retter.
5,3 %
 
1367:
1367 Premium er brygget til ære for vores historie og oprindelse – det er smag med stolthed. Smagen har en behagelig sødme fra malten og en forfriskende, nænsom bitterhed fra humlen. Denne filtrerede pilsnertyper er brygget på lokale råvarer, der giver en ren, gylden pilsner med brillant fremtoning og groft, fast skum.
4,7 %
 
Classic:
Classic er Krenkerup Bryggeris mest populære øl. Det er ingen tilfældighed, 
for de har brygget med omhu og gode råvarer. Den er baseret på traditionel undergæret lagerøl, og har en fyldig smag med en perfekt balance og karameltoner fra den ristede, mørke aromamalt. Pilsnermalten er fra egne marker, og vi har brugt vores fineste humle.
4,8 %
Scroll for at se mere