Sikkerhed

Sikkerhed frem for alt

I Knuthenborg Safaripark lægger vi stor vægt på sikkerheden for både gæster og ansatte. Det er derfor vigtigt at alle overholder de regler, der gælder for området for at få en optimal oplevelse af besøget i parken.

Sikkerhed hos tigre og ulve
Din hund har af sikkerhedsmæssige årsager ikke adgang til Tigerskoven og Ulveskoven, men kan på eget ansvar placeres ved hundeparkeringen udenfor skovene. Når du besøger Knuthenborg Safaripark, får du udleveret en sikkerhedsguide, der beskriver hvordan du skal forholde dig under besøget i Tigerskoven og Ulveskoven. I Tigerskoven og Ulveskoven går rovdyrene frit omkring. De er smukke men farlige dyr, og kun biler og busser har adgang. Bilerne skal være forsynet med hårdt tag (evt. tagboks).

Stativer til f.eks. cykler, barnevogn, kajak o.l. må ikke være monteret på bilen ved kørsel i Tigerskoven. Det er desværre ikke nok, blot at afmontere cyklen - også stativet skal af. Dette gælder for stativer monteret på både anhængertræk og tag. Dette skyldes at tigrene kan finde disse stativer meget spændende...! Tagbokse af hård plast er som udgangspunkt velkomne, medmindre personalet på dagen vurderer det anderledes. Vi håber på jeres forståelse herfor - det gælder jeres sikkerhed.

Børn & sikkerhed
I Knuthenborg Safaripark får I en unik mulighed for at komme helt tæt på dyrene - på jeres initiativ men på deres præmisser. Dyrene i parken lever frit og er ikke tamme. De reagerer uforudsigeligt og det er med til at gøre et besøg hos Knuthenborg Safaripark til noget helt specielt – hver gang.  Det gør det imidlertid også nødvendigt, at vi altid er bevidste om gæsternes sikkerhed – ikke mindst de små gæster. Således skal børn under 15 år altid være ledsaget en en voksen.

Knuthenborg er en del af Hjertestarter-Netværket!
 

Scroll for at se mere