Skovridergården (Lejr)

Omgivet af vilde dyr!

Skovridergården er et stort, smukt hus fra 1865, som ligger midt i Knuthenborg Safaripark. Skovridergården kombinerer den klassiske lejrskole med spændende undervisning, store dyreoplevelser, meget smukke omgivelser og naturligvis masser af leg og sjov. Når I er på lejrskole i Knuthenborg har I fri adgang til hele safariparken inkl. den store naturlegeplads, vandlegepladsen samt vandrutchebanen "Congo Splash".

Her er plads til 36 overnattende, men er I flere er I velkomne til at medbringe telte og overnatte på Skovridergårdens store areal - de vilde dyr har ikke adgang her, men de går lige på den anden side af hegnet, så i skumringen er der masser af spændende lyde!

Undervisning med alle sanser!
I prisen for lejrskolen er inkluderet et undervisningsforløb pr. døgn I er hos os. Vi tilbyder undervisning til alle klassetrin - også specialklasser. Vores undervisning er på højt fagligt niveau og baseret på folkeskolens trinmål. Men den skiller sig ud ved at kombinere teori med praktiske elementer, som f.eks. "arbejde" i staldene hos næsehorn eller giraffer, sporjagt i Tigerskoven, aktivering af ulve eller aber m.m. Således fænger undervisningen meget bredt - også de elever som måske ikke er vant til de store succes'er hjemme i klassen.

Download praktiske oplysninger:

Lejrskole på Skovridergården i åbningssæsonen 2019 >

Lejrskole på Skovridergården udenfor åbningssæsonen 2019 >

OBS: er I en privat gruppe, som ønsker at overnatte på Skovridergården, skal I læse her >

Scroll for at se mere