Spis & Shop

Store oplevelser giver appetit!

RESTAURANT BÆVERHALEHUSET (GRUPPER & SELSKABER)
Er I en gruppe på mindst 20 personer, har I mulighed for at forudbestille frokost eller kaffe i vores smukke restaurant.

DOWNLOAD TILBUD TIL GRUPPER 2019>

MOMBASA
Mombasa er et hyggeligt spisested. Her får du lækre, sprøde pizzaer og gode salater.

KISUMO BURGERS
Når du tager en bid af Knuthenborgs nye madkoncept, vil du kunne smage lækre burgere med grillet oksebøf og bacon, sprød paneret kyllingecuvette eller saftig pulled pork. Vi har naturligvis også en børneburger.

CHURROS
I Limpopoland finder du Churros-huset lige ved siden af vandlegepladsen. Hvad skal dine churros toppes med: Softice, syltetøj, chokolade, eller noget helt fjerde?

CAFÉEN
i Caféen kan I slappe af i solen og nyde en kop kaffe. Det handler om kvalitetstid ligesom i resten af Knuthenborg Safaripark. Her er der bare mere af den, hvis I er forældre vel at mærke, for Cafeen ligger lige ud til Danmarks største naturlegeplads!

SOUVENIRS
I Limpopobutikken ved Limpopoland findes et stort udvalg af souvenirs, som bl.a. tøj, bøger, brugskunst, plys dyr, legetøj, postkort, smykker, puslespil. Her er lidt for en værd smag, - og pengepung. Det er også her I finder Knuthenborgs egne varer som bl.a. øl og marmelade. Kig en tur forbi, så hjælper vi gerne med, at finde den helt rigtige ting til jer. 

Kontrolrapporter
Klik her for at se kontrolrapporter for vores spisesteder>

Scroll for at se mere