Undervisning

Lær med alle sanser!

Kombiner natur/teknologi undervisningens teori med billedkunstens praksis, danskfagets lyrik eller noget helt tredje!

Undervisningsforløbene tager udgangspunkt i de pædagogiske lærerplaner, Fælles Mål og kravet om Åben Skole! Vi har undervisningsforløb til børnehaven og til grundskolen, hvor omdrejningspunktet er natur/teknologi og biologi. Flere af vores undervisningsforløb er velegnede til elever med særlige behov.

Undervisningen er delt op i grundforløb og fagtemaer. Grundforløbene er selvstændige undervisningslektioner, som alle foregår i Knuthenborg. Man kan vælge at lade et grundforløb stå alene, eller man kan med fordel kombinere det med et eller flere af fagtemaerne. Fagtemaerne er ekstra emner, man kan fordybe sig i sammen med grundforløbet. 

F.eks.: Grundforløbet Næsehorn kombineret med fagtemaerne Truede dyr og Tilpasning. 
Undervisningen tager udgangspunkt i næsehornet. Ved at vælge de to fagtemaer kan man arbejde i dybden med dyrs tilpasningsevne og truede dyr generelt samt med næsehornet i fokus.
Fagtemaerne kan foregå i Knuthenborg, men vi kommer også gerne ud til jer!

Klik på de enkelte klassetrin i menuen for at se hvilke grundforløb og fagtemaer, der passer til din klasse.

Flere af grundforløbene kan gøres tværfaglige med f.eks. billedkunst eller dansk. Der indgår bevægelse som en naturlig del af undervisningen. Vi tror på, at når eleverne bliver præsenteret for emnet på flere forskellige måder, så er succesen for læring størst.

Grundforløbene er opbygget progressivt med elementer til forberedelse hjemme i klassen, et besøg i Knuthenborg og bearbejdning/evaluering hjemme efter besøget i Knuthenborg. Formålet er, at eleverne gennem kompetencemålene for natur/teknologi opnår et kendskab til dyrenes liv og får udviklet deres naturfaglige tankegang. Vores undervisning bidrager til elevernes forståelse for menneskets samspil med naturen og fremmer den enkelte elevs alsidige udvikling. Ved at aktivere elevernes sanser fremmes deres naturfaglige viden og lysten til at lære stimuleres.

Vi tilbyder forløb til alle grupper - fra børnehavebørn til elever fra grundskolen. Mange af undervisningsforløbene er også tilpasset elever med særlige behov. 
Ring meget gerne for at høre mere!

Vi kører gerne ud til jer, hvis det passer jer bedre, eller som en del af undervisningsforløbene.

HUSK at Knuthenborgs skoletjeneste er åben HELE året! Flere af forløbene er sæsonbestemte.

Klik på de enkelte klassetrin i menuen og læs mere om undervisningsforløbene.

Kontakt os

 

Scroll for at se mere