Vil du vågne til dette syn?

Vil du vågne til dette syn?

På grund af den store efterspørgsel har vi nu åbnet for endnu flere bookinger af vores luksus safaritelte og dermed nye muligheder for vilde oplevelser i Knuthenborg Safaripark.

Der er åbnet op for flere luksustelte frem til efterårsferien. Skynd jer at bestil, vores erfaring siger, de bliver revet væk.

Fra d. 8 september holder vi ikke længere åbent i ugedagene. Der kan derfor ikke købes teltovernatninger mandag til fredag. Derimod åbner vi op for nye helt eksklusive muligheder ved bookinger af fredag-lørdag og søndag-mandag overnatninger fra uge 37 til uge 41.  

Disse teltkøb er helt unikke og ikke set før! Parken har nemlig ikke åbent hverken fredag eller mandag.
Man får derfor uspolerede oplevelser disse dage, hvor parken ikke har åbent for andre.

Det vil sige, at man fredag ankommer til parken, og kan tjekke ind kl. 16.00. Man har derfor synet ud over hele savannen hele eftermiddagen og aftenen uden andre gæster og biler. En oplevelse der ikke før har været udbudt.

Køber man et telt fra søndag til mandag har man mandag formiddag helt til kl. 12.00 alene. Der er stadig mulighed for morgen-staldbesøg og desuden bliver der mulighed for ekstra formidling af vores dyr.

Ved køb af disse eksklusive overnatninger, har I stadig henholdsvis lørdag eller søndag til fri leg i parken på samme vilkår som alle andre.

Vi glæder os til at give jer en oplevelse I sent vil glemme.

LÆS MERE HER

Scroll for at se mere