Virksomhedsbesøg (5.-6.kl)

Uddannelse og job

-Bag om Knuthenborg

De fleste kender Knuthenborg for den store safaripark. Men Knuthenborg er mere end tigere, bavianer og ulve. Alle markerne, der støder op til parken (og flere endnu), er også Knuthenborgs. Udover safaripark og landbrug har vi også et stort skovbrug, jagtvæsen, egen havn og boliger til udlejning. Der er mange faggrupper repræsenteret i Knuthenborg, bl.a. dyrepasser, skolelærer, tømrer, murer, gartner, landbrugsmedarbejder, skovarbejder, biolog/zoolog, skytte, regnskabsmedarbejder m.fl.

Ved at tage eleverne med på et virksomhedsbesøg, får de et godt indblik i arbejdsgrupperne og deres opgaver. Derudover giver besøget et afsæt for videre snak om fremtidens vigtige uddannelsesvalg.
Vi kører rundt og ser dyrepasserfaciliteterne, landbrugets maskinhaller samt Limpopoland. Undervejs møder vi naturligvis også nogle dyr.

OBS: kræver bus!

Husk praktisk fodtøj!

Fælles MålUddannelse og job
Kompetencemål:
Fra uddannelse til job
- Eleven kan beskrive sammenhæng mellem uddannelser og job
Arbejdsliv
- Eleven kan beskrive sammenhænge mellem job, arbejdsliv og fritidsliv
 
Faglige læringsmål- Eleven kan beskrive sammenhæng mellem skolegang og senere uddannelse og job
- Eleven har viden om ligestilling, ligeværd, arbejdsmiljø og arbejdskulturer
 
Knuthenborgs læringsmål- Eleven kan beskrive de forskellige faggrupper i Knuthenborg og deres betydning for virksomheden, samt hvilke uddannelser der høre under de enkelte faggrupper
- Eleven får viden om arbejdsstrukturen og arbejdsmiljøet i Knuthenborg
- Det er vores mål, at vi med varieret undervisning og ved at aktivere elevernes sanser fremmer deres naturfaglige viden og deres alsidige udvikling.
 
PraktiskTilbydes elever fra 7. – 8. klasse
Tidspunkt: Hele året i Knuthenborg
Varighed: 2 lektioner
OBS: kræver bus!
 
PrisKlik her
 
KontaktKlik her

 

Scroll for at se mere