FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Må jeg medbringe egen grill i Knuthenborg Safaripark?
I perioder med normalt vejr må grill må du gerne medbringe grill. Grillen må benyttes i picnicområderne som er spredt i hele parken udenfor dyrenes områder. Der må dog af sikkerhedshensyn ikke grilles i Limpopoland. Grillen skal altid overvåges så længe den er varm - også efter brug. Et eventuelt forbud mod åben ild i tørkeperioder, skal altid respekteres og grillning i sådanne perioder er forbudt.

Må vi fodre dyrene?
Nej, det er af hensyn til både dyr og menneskers sikkerhed ikke tilladt at fodre vores dyr. Undtagelser er æslerne og shetlandsponyerne, som gerne må få græs. Husk altid at være sammen med dine børn, når I er blandt dyrene. Husk også, at I kan prøve at fodre bavianerne ombord på Abebussen (gratis - kører dagen igennem) samt at følge de daglige fodringer.

Må jeg tage min hund med i Knuthenborg Safaripark?
Ja, hunde er velkomne. De skal altid blive i bilen med lukkede vinduer, når I færdes i dyrenes områder. I Ulveskoven og Tigerskoven må hunden ikke være med i bilen, men skal placeres ved "hundeparkeringen" udenfor disse anlæg. Der er etableret skyggetag her. Udenfor dyrenes områder skal hunden altid føres i snor og efterladenskaber skal naturligvis fjernes. Hunden er også velkommen i Limpopoland, så længe den er i snor. 
OBS: Husk aldrig at efterlade hunden i en varm bil! 

Skal man betale for sin bil? 
Man betaler indgang per person og skal derfor ikke betale for selve bilen. 

Kan man leje en bil af Knuthenborg? 
Man kan desværre ikke leje en bil af Knuthenborg. – Men det er muligt at booke en Landrover tur af 75 minutters varighed, hvor man bliver kørt rundt af en af vores guider og kommer helt tæt på dyrene. Turen skal bookes på forhånd. Læs mere her >

Kan man besøge safariparken uden bil? 
Man kan sagtens komme ind i parken uden bil. Det meste af parken kan man komme rundt i til fods, på cykel eller knallert/MC. Der er få områder hvor man ikke kan komme igennem uden bil. Men det vil stadig være muligt at se ind til områderne fra arealerne der støder op til. Bemærk dog, at afstandene er meget store med i alt 23km veje, så cykel eller andet køretøj er bestemt en fordel. Se oversigt over safariparken her >

Skal man have sikkerhedsele på når man kører i bil rundt i safariparken? 
Færdselsloven gælder også i Knuthenborg Safaripark. Således skal alle personer i bilen sidde fastspændt.

Jeg har sæsonkort hos en af Knuthenborgs samarbejdspartnere (DAZA-haver, BonBon-Land mfl.) - kan jeg købe min billet i webshoppen og få min rabat?
Nej. For at opnå rabatten skal du købe din billet i porten og samtidig fremvise dit sæsonkort til den anden attraktion. Det er ikke muligt at få fratrukket rabat ved ankomst, hvis du allerede har købt billet i vores webshop. Det er ikke muligt at kombinere flere rabatordninger.

Hvor høj skal børn være for at prøve forlystelserne i Limpopoland?
Der er aktiviteter for alle aldre i Limpopoland. I rutsjebanen Kampala Express skal børn være mindst 100cm og ifølge med en voksen for at prøve, og fra 125cm må børn køre alene.
I vandrutsjebanen Congo Splash må børn på mindst 120cm og ifølge med en voksen prøve og fra 140cm må børn prøve alene.

 

Scroll for at se mere