Kilimanjaro

8 METER HØJ, DAMPENDE NYHED I 2016!

En vild og oplevelsesrig børneattraktion stikker op i landskabet i børneeldoradoet Limpopoland i Knuthenborg Safaripark. Kilimanjaro er en otte meter høj kopi af Afrikas største bjerg i Tanzania af samme navn.

Klatreaber kan begive sig op gennem vulkanens indre og helt op mod toppen, hvor der er et spindelvæv af tovværk. Alt sammen imens røg fra vulkanen giver en vulkansk oplevelse.

På Kilimanjaros ydre finder man være klatrevægge. Og rundt omkring vulkanen finder man gyngende grunde, trampoliner og gummikugler. Alt sammen foregår på et sikkert underlag, så børnene kan give den gas. 

Med alle de muligheder er det naturligvis en glad og spændt administrerende direktør for Knuthenborg Safaripark, der ser frem til at se, hvordan børnene tager imod nyheden i løbet af sæsonen.

“Det er fantastisk at kunne give de mange børn, der besøger os, denne oplevelse. Attraktioner som Kilimanjaro er et eksempel på det ene af to vigtige spor for os, som vi kommer til at følge de næste år,” fortæller Christoffer Knuth, der sammen med resten af Knuthenborg Safaripark arbejder på højtryk for også at kunne løfte sløret for en meget stor dyrenyhed til 2018, som er det andet vigtige spor.

Scroll for at se mere