Knuthenborg Camp

Knuthenborg Camp

BOOK NU

Overnat i fantastisk stemningsfulde telte på pæle med den smukkeste udsigt over Savannen eller Abeskoven!
Knuthenborg Camp Syd og Knuthenborg Camp Nord ligger lige ud til den enorme savanne, hvor næsehorn, giraffer, zebraer, gnuer, antiloper og strudse lever.

Knuthenborg Camp Abeskoven ligger lige ud til den store Abeskov, hvor der er garanti for liv og glade dage. Fra terrassen en meter over jorden kan hele familien følge med i abernes fascinerende liv! Om aftenen kan I høre abernes kald og måske også ulvenes hyl!

Vildt autentisk
Når I ved aftentide sidder på terrassen to meter over jorden, kan I følge med i livet blandt alle de vilde dyr. Ligesom i den vilde natur færdes de forskellige arter ofte blandt hinanden, og det er utroligt spændende at opleve deres adfærd - f.eks. de rolige antiloper med vagtsomme sorte øjne og de mere temperamentsfulde zebraer som indimellem giver lyd. I det fjerne høres abernes kald og ulvenes hyl!

Prisen inkluderer
Adgang til safariparken i to dage, overnatning i Knuthenborg Camp, aftenoplevelse med guide samt slutrengøring. 

Sig godmorgen til dyrene
Vil I endnu tættere på, kan I komme med ud at sige godmorgen til dyrene i staldene på dag 2! Billetter hertil købes i forbindelse med booking af opholdet eller evt. i Informationen på ankomstdagen.
Overnattende indehavere af årskort eller familiekort kommer med på morgenstaldturen GRATIS! (op til 5 personer kan deltage på samme familiekort). Vi besøger 2 stalde.

SE PRISER >

LÆS ALT OM KNUTHENBORG CAMP >
 

Scroll for at se mere